Contoh Surat Dinas Resmi Bahasa Sunda


Bagi anda yang sedang mencari Contoh Surat Dinas Resmi Bahasa Sunda. Berikut Contoh Surat Dinas Resmi Bahasa Sunda untuk anda.

PAMARÉNTAH KABUPATÉN BANDUNG
DINES ATIKAN
SMU NEGRI 11 BANDUNG
Jl. H. Akhsan / Jl. Mohamad Toha

=================================================

No.       : 009/124/SMU/XIII/2013
Hal.      : Rapet Dines
Sipat    : Pohara Penting

 

Kepada Yth.
Bapa/Ibu Guru sarta Staf Pagawé SMU Nagari 12 Bandung
di
Tempat

Assalamu’alaikum wr. Wb.

Sahubungan kalayan maraknya aksi-aksi anarkis sarta beuki maraknya pamakean ubat-ubat terlarang di golongan pelajar, mangkapohara penting sakali urang bertindak sacara babarengan, kalayan ieu kami ngondang Bapa/Ibu pikeun ngaluuhan rapet dines anu kami ayakeun :

Dapun acara kasebut Insya Allah baris dilaksanaka dina :

 

Poé                  : Saptu Tanggal 15 Agustus

Wayah             : 08.00 s.d 14.00

Tempat            : Rohang Rapet

 

Kitu surat ieu kami sampaikan. Muga bapa/ibu bisa ngamaklumna. Luhur perhatian sarta kerjasamanya bapa/ibu. Kami ucapkanhatur nuhun.

Wassalamu’alaikum Wr.Wb.

 

Kapala Sakola SMUN 12 Bandung

 

(…………………………)

 

 

Contoh Surat Dinas Resmi Bahasa Sunda


Artikel Contoh Surat Dinas Resmi Bahasa Sunda